Proizvodnja

Sa sigurnošću možemo konstatirati kako imamo kompletno zaokružen proces proizvodnje.

Pogon šivanja je opremljen najnovijom linijom šivaćih mašina i automata. Dnevno možemo proizvesti do 40.000 kom donjeg rublja.

Gotovo svake godine iznova vršimo investicije u nove strojeve, pratimo trendove jer nam je cilj biti u vrhu svjetske proizvodnje pamučnog donjeg rublja.

Svi materijali su po eko standardima i posjedujemo certifikat Öko-Tex, izdan od strane instituta u Njemačkoj što potvrđuje da su materijali i boje koje koristimo potpuno neškodljivi za ljudsku kožu. Od početka 2017. također posjedujemo vlastiti GOTS standard certifikat kojim jamčimo da je naš asortiman proizvoda izrađen od organskog pamuka te da su svi koraci do dobivanja konačnog proizvoda prošli stroge kontrole od strane međunarodno priznatih organizacija.

U svojoj proizvodnji koristimo isključivo najkvalitetnije boje za bojanje pletiva - od renomiranih europskih proizvođača.

Osnovna djelatnost

Osnovna djelatnost je proizvodnja rublja i spavaćeg programa, međutim proizvodni asortiman širimo i na gornje odjevne predmete (majice dugi i kratki rukav), haljine, program za najmlađe.

Naš proizvodni program obuhvaća asortima za žene, muškarce  i djecu.

Proizvodi su izrađeni od 100% češljanog pamuka ili kod pojedinih artikala i u kombinaciji s drugim materijalima:elastanom, modalom i drugih. Kompletan proizvodni proces odrađujemo u našem proizvodnim pogonima uz prateće tehnološke faze:

  • Pletenje
  • Dorada
  • Krojenje
  • Šivanje
  • Kontrola i pakiranje
  • Dizajn i konstrukcija naših proizvoda
Devic zgrada